Us presentem el programa de la Setmana Santa de Sant Joan en el qual trobaràs els diferents actes i cultes que tindran lloc en el municipi fins al Diumenge de Resurrecció, el 21 d'abril.

Programa de la Setmana Santa de Sant Joan 2019

 

L'inici de la Setmana Santa està marcat per la processó de Palmes i Rams amb la imatge de Jesús Triomfant el Diumenge de Rams. Entre els nombrosos actes religiosos cal destacar el Dimarts Sant, amb la processó del Silenci i les imatges de Jesús Lligat a la Columna i La Mare de Déu dels Dolors. Dijous Sant, se celebra la missa de l’Últim Sopar en la Parròquia Sant Joan Baptista i posteriorment el Viacrucis per Sant Joan amb el pas del Crist Crucificat. Divendres Sant, la solemne processó del Sant Enterrament, en la qual participen vuit imatges, portades en tabernacles i acompanyades per les seues Confraries i Germandats. Dissabte Sant per la nit té lloc la solemne Vigília Pascual a l'església parroquial i finalment, Diumenge de Resurrecció se celebra la Processó de l’ Encontre amb la Mare de Déu dels Dolors i el Santíssim Sagrament.

Per a més informació sobre aquesta festivitat del municipi de Sant Joan d'Alacant pots consultar el següent enllaç de la pàgina web de turisme http://www.turismosantjoan.es/semana-santa-sant-joan/?lang=ca