imagen
Concejalía
Valencià

La Regidoria d'Igualtat instal·la una carpa informativa i organitza una xarrada sobre identitat sexual LGTBI

L'edil d'Igualtat, Julia Parra, expressa el seu desig que “Sant Joan siga un municipi obert a tota expressió afectiva”

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Joan commemora enguany el Dia de l'Orgull amb dues accions centrades en transmetre informació sobre la realitat LGTBIQ no sols als membres del col·lectiu, sinó a tota la població. En col·laboració amb l'associació Alacant Entén, demà dimarts, d'11 a 14 hores, s'instal·larà una ‘Carpa per la diversitat’ a la porta de l'Ajuntament.


“Qualsevol persona pot acostar-se i demanar informació sobre qualsevol qüestió sobre LGTBI que desitge perquè creem que la millor manera de trencar prejudicis és acostar-se al col·lectiu i comprendre les seues necessitats i exigències”, ha afirmat l'edil d'Igualtat, Julia Parra.

A aquesta ‘Carpa per la diversitat’ s'unirà dijous que ve, 1 de juliol, a les 18 hores una xarrada sobre la ‘La diversitat sexual LGTBI i la identitat de gènere’ que oferiran José Ramón Samper, coordinador d'Alacant Entén, i Iracy Llinares, psicòloga i coordinadora de Sexòlegs Sense Davanteres Alacant.

“A punt d'aprovar-se l'anomenada Llei Trans en el Consell de Ministres és un bon moment per a reflexionar sobre aquesta qüestió i exposar la problemàtica que pateixen moltes persones, especialment adolescents”, indica la responsable d'Igualtat. La xarrada tindrà lloc a l'Aula de Cultura de Sant Joan i l'entrada és gratuïta prèvia inscripció en la web www.santjoanentradas.es.

“El Dia de l'Orgull és bon moment per a reflexionar, comprendre i també per a reivindicar i celebrar. Per part nostra, volem que Sant Joan siga un municipi obert a tota expressió afectiva perquè entenem i donem suport a la llibertat d'estimar a qui es vulga sense temor i amb orgull”, afirma la regidor d'Igualtat.