Copyright © 2020 Somos L'Alacantí
Valencià

El saló de plens va acollir la sessió constitutiva del Consell d'Infància i Adolescència de Sant Joan d'Alacant, presidida per l'Alcalde Jaime Albero, i la regidora d'Infància i Adolescència, Esther Donate, després del sorteig realitzat el passat 18 de desembre entre els qui havien presentat la seua candidatura.

El Consell d'Infància i Adolescència estarà compost per 22 consellers i conselleres menors de 16 anys, triats per sorteig entre els voluntaris i voluntàries presentats i estaran secundats/as per 14 col·laboradors menors de 18 anys, que són la resta de xiquets i xiquetes que es van presentar, però no van ser triats/as en el sorteig.

Els consellers i conselleres tindran un mandat de dos anys i representen a xiquets, xiquetes i adolescents, davant els representants municipals de Sant Joan d'Alacant.

Les primeres activitats se centraran en l'organització interna del consell, el funcionament d'aquest, dotació de normes i mecanismes de difusió. Correspon als xiquets, xiquetes i adolescents establir els mecanismes per a la seua consecució i donar resposta a preguntes sobre com es donarà a conéixer el Consell d'Infància i Adolescència, com canalitzar altres opinions de xiquets, xiquetes i adolescents que no formen part del grup de participació, etc.

La pròxima reunió del Consell tindrà lloc el dia 29 de febrer en el Centre de la Joventut, ja per a començar a treballar sobre les funcions pròpies d'aquest, i la seua imatge corporativa.

 

Foto: Somos L'Alacantí