visites escolars
Valencià

Durant aquesta setmana, s'han realitzat visites als Centres d'Ensenyament, per a explicar-los als xiquets, xiquetes i adolescents què és i com participar en un Consell d'Infància i Adolescència, que es posarà en marxa des de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant

El Consell d'Infància i Adolescència, és un òrgan de Participació Infantil que defensa i promulga els Drets de la Infància. Un lloc en el qual les xiquetes, els xiquets i adolescents són escoltats, expressen les seues opinions i idees i traslladen les seues propostes i demandes sobre aquelles qüestions i iniciatives que els afecten directament.

Estarà compost per xiquets, xiquetes i adolescents, de 3r i 5é de Primària, i de 1r i 3r de l'ESO, que vulguen formar part i estiguen empadronats a Sant Joan d'Alacant.

Els i les integrants del Consell d'Infància i Adolescència seran triats per sorteig entre els i les candidats i candidates que es presenten, dels cursos a dalt esmentats.

Per a poder participar és necessari emplenar i presentar la sol·licitud juntament amb l'autorització de pares, mares o tutors legals, abans del 16 de desembre, bé en el centre d'ensenyament de Sant Joan d'Alacant  o en la Regidoria d'Infància a la Casa del Rellotge, per als qui estudien fora del municipi.

El dia 18 de desembre realitzarem en el saló de plens de l'Ajuntament, el sorteig entre els candidats i candidates, i al gener constituirem el Consell.

Els consellers i conselleres representen a xiquets, xiquetes i adolescents, davant els representants municipals de Sant Joan d'Alacant, té un mandat de dos anys de duració, les reunions es realitzaran en principi un dissabte a la vesprada al mes en el Centre de la Joventut (Casa del Rellotge)

Pots obtindre més informació en els documents adjunts o en la Regidoria d'Infància, al carrer Cervantes núm. 19, en el telèfon 966012882 o en el mail infancia@santjoandalacant.es