Regidor Nicolás López Pérez
Els recursos naturals són la base de tota activitat humana, i és esta importància la que reclama que es gestionen des de dos principis bàsics: la responsabilitat i la solidaritat. Responsabilitat en la seua administració i solidaritat tant en el present com en el futur (amb les generacions venidores).
 
L'aprofitament òptim dels recursos, la sensibilització ciutadana en aquest àmbit i la promoció d'activitats sostenibles són objectius que des d'esta regidoria considerem vitals per garantir un medi ambient saludable i poder fer front a reptes tan importants com el canvi climàtic.
 
Per tal de complir amb estos objectius, impulsarem la capacitat d'intervenció de la Regidoria de Medi Ambient fent-la més transversal i fomentarem i recolzarem projectes encaminats a aconseguir una economia sostenible o del bé comú.
 
 

Nicolás López Pérez

Regidor de Medi Ambient, Promoció i Desenvolupament Local, Econòmic i Empresarial, Foment d'Ocupació, Neteja viària i d'edificis públics, Recollida, gestió i tractament de residus sòlids urbans.

nicolaslopez@santjoandalacant.es

Noticias

Diumenge que ve 6 de novembre els municipis de Sant Joan i Mutxamel organitzem la ...
El pròxim diumenge 5 de juny amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, la ...
L'Ajuntament de Sant Joan d´Alacant des de la Regidoria de Medi Ambient, dirigida per Esther ...
Les regidories de Mobilitat Urbana i Medi Ambient organitzen aquestes jornades de seguretat i educació ...
Les regidories de Mobilitat Urbana i Medi Ambient organitzen aquestes jornades de seguretat i educació ...