CARTELL CURS
Concejalía
Valencià

 

FORMACIÓ ONLINE

"En Familia i en el Món".

 

L'Aj. de Sant Joan d'Alacant, a través de les Regidories de Sanitat, i Medi Ambient, en pro al desenvolupament d'actuacions de sensibilització de la ciutadania, ofereix un curs d'Educació per a la Ciutadania Global enfocat en la visibilització de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La formació es desenvoluparà al llarg de 4 sessions d'1.30 hores cadascuna. En finalitzar el projecte es pretén crear un grup de compromís social que duga a terme accions socials en el seu entorn més pròxim, ja siga col·legi, barri, municipi.

Els continguts se centralitzaran entorn de les següents temàtiques: compromís social, consum responsable, equitat de gènere i economia de cures.

Tot això es realitzarà de manera activa utilitzant dinàmiques en les quals les persones assistents podran participar i reflexionar sobre els conceptes treballats. En l'última sessió, farem un resum de tots els conceptes i començarem a donar-li forma a l'acció social que l@s participants decidisquen perquè puguen desenvolupar-la.

Aquesta formació està dirigida a mediador@s familiars, mares, pares, i la ciutadania en general es pretén posar en pràctica els continguts de cada sessió a casa, en família i així comprendre'ls i assentar-los millor.

Aquest projecte és executat per la FAD i està subvencionat per la Generalitat Valenciana amb el que és gratuït.

Dades de la formació:

- Dates i horari d'execució: 4, 11, 18 i 25 de Novembre, de 19 a 20.30 h.

- Formació online a través de Google Meet.

- Aforament limitat a 25 participants.

- Inscripcions en el següent enllaç: https://forms.gle/248JGBsEFx1qtmq29