ímagen
Valencià

Kiss&Go és un projecte innovador en el qual l'Ajuntament de Sant Joan. A través de les àrees de Mobilitat i Educació van habilitar zones d'aparcament o baixadors en uns certs horaris perquè els familiars pareixen un moment, li facen una besada als seus fills i filles i puguen marxar-se fent més àgil el procés de comiat d'accés als centres educatius.Con esta iniciativa se pretendía concienciar a toda la comunidad educativa en una movilidad urbana más sostenible, así como fomentar los transportes en bicicleta a los coles o crear en un futuro próximo rutas seguras para que los niños y niñas puedan ir caminando al cole.

Dins d'aquesta campanya de recordatori o conscienciació des de les àrees responsables, volen recordar que els baixadors estan enfocats per a evitar aglomeracions a les entrades i eixides dels centres i obvien, aquells familiars que vulguen continuar acompanyant-los, podran continuar acompanyant-los, podran continuar aparcant en els llocs adequats com s'ha fet sempre.

Cal destacar els avantatges d'aquest projecte com ara afavorir l'autonomia de les xiquetes i xiquets, recuperar espais públics per a l'ús i gaudi de tots i totes i treballar per un entorn escolar i un barri més amable, sa i sostenible.

 

Referent a això, s'ha habilitat tant en l'àrea de Mobilitat com en la d'Educació, un apartat denominat  "CAMPAÑA KISS AND GO" , on es podrà trobar tota la informació actualitzada referent a la Campanya, així com les novetats que vagen sorgint en relació amb aquesta.