Caperucita camina sola
Concejalía
Valencià

L'ajuntament de Sant Joan d'Alacant, des de la regidoria de Mobilitat Urbana dirigida per Pablo Celdrán de Pau, ha organitzat l'exposició “Caputxeta Camina Sola”, cedida pel CENEAM (Centre Nacional d'Educació Ambiental), que ha sigut exposada en el Centre de la Joventut. Casa del Rellotge de Sant Joan d'Alacant (C. Cervantes, 19).

L'exposició Caputxeta camina sola, és una reflexió sobre les dificultats dels xiquets i xiquetes en la seua relació amb el mitjà urbà, centrant especialment l'atenció en aspectes urbanístics, de mobilitat i culturals-educatius. Així mateix, s'aproxima a la importància del camí escolar com un espai d'assaig de l'autonomia infantil i de millora de les nostres ciutats, mostrant també algunes iniciatives posades en marxa en diverses localitats per a aconseguir que els carrers siguen un espai més segur i amable per a la infància.

L'exposició ha estat exposada entre el 7 i el 18 de febrer per al gaudi de les xiquetes i xiquets en edat escolar i de les seues famílies. Durant aquestes jornades han visitat l'exposició de forma organitzada un total de 250 escolars dels cursos de 3r, 4t, 5é i 6é de primària del CEIP Crist de la Pau i del Centre Educatiu el Somni.