carril bici
Concejalía
Valencià

La regidoria de Mobilitat Urbana Sostenible, dirigida pel socialista Pablo Celdrán, ha començat la implantació de nous carrils bici en el municipi.

El pla d'actuació que s'ha preparat pretén interconnectar carrils bici ja existents amb uns altres de nova planificació. L'actuació ha donat principi en l'Av. d'Alacant, realitzant la connexió entre l'Av. Auxias March i el carril de recent creació en l'Av. Pintor Velázquez.

Segons Celdrán “Aquestes connexions facilitaran la mobilitat dels ciutadans en VMP per Sant Joan, es tracta de fomentar el transport alternatiu al cotxe dins del municipi.”

repintat de marques viàries.

Dins de les millores que està efectuant la Regidoria s'està procedint al repintat d'una vintena de carrers de la zona sud de Sant Joan, s'inclouen tant l'Av. Diagonal i Av. Jaume I i els seus adjacents.“Intentem optimitzar al màxim els recursos dels quals disposem per a arribar al major nombre de punts del municipi, quan disposem de dotació pressupostària començarà una campanya intensiva de repintat de marques viàries”