MATRICULACIÓ ONLINE (PUNTXE ACÍ). 

NOTA: DEGUT A L'ALTA DEMANDA DE LES ESCOLES ESPORTIVES MATINERES D'ESTIU, I DAVANT LA POSSIBILITAT D'AMPLIAR UN NÚMERO LIMITAT DE PLACES, INFORMAR TOTS ELS SOCIS/ES QUE A LES 20:00 H DE HUI (01/06/2022) ES PROCEDIRÀ A TANCAR LA LLISTA D'ESPERA DELS PERÍODES SEGÜENTS: JUNY (DEL 27 DE JUNY FINS A L'1 DE JULIOL), 1QV (DEL 4 FINS AL 15 DE JULIOL) I 2QV (DEL 18 FINS AL 29 DE JULIOL).

L'ALUMNAT PROCEDENT DE LA LLISTA D'ESPERA I QUE TINGA L'OPCIÓ DE NOVA ADMISSIÓ (PER RIGURÓS ORDE DE PREINSCRIPCIÓ), SE LI CONFIRMARAN LES SEUES PLACES EL MÉS AVIAT POSSIBLE PER A LA FORMALITZACIÓ DEL PAGAMENT, MITJANÇANT LA FINESTRA DE "PAGAMENT D'APUNTS PENDENTS", DEL SEU ACCÉS IDENTIFICAT.

GUIA EXPLICATIVA PER A LA MATRICULACIÓ ONLINE (PUNTXE ACÍ).

NOTA: ÉS IMPORTANT LLEGIR ATENTAMENT EL DOCUMENT ANTERIOR, AIXÍ COM REALITZAR EL SEU PRIMER ACCÉS PREVI A L'INICI DE LA MATRICULACIÓ, AMB L'OBJECTIU DE COMPROVAR EL SEU CORRECTE FUNCIONAMET O, EN CAS CONTRARI, ATENDRE A LA SEUA INCIDÈNCIA DINTRE DEL TERMINI I LA FORMA ESCAIENT. 

 

EL TERMINI DE MATRICULACIÓ PER A LES ACTIVITATS D'ESTIU DE JULIOL I AGOST:

- A PARTIR DEL 30 DE MAIG PER A SOCIS/ES DEL POLIDEPORTIU DE SANT JOAN.

- A PARTIR DEL 6 DE JUNY PER A LA RESTA DE SOL·LICITANTS (FINS A ESGOTAR PLACES).

 

ESCOLES MATINERES DE CONCILIACIÓ FAMILIAR: DE 7:30 A 9:00 H Y DE 13:00 A 14:00 H

INFORMACIÓ I REQUISITS DE PREINSCRIPCIÓ A LA SUBVENCIÓ DEL SERVEI DE CONCILIACIÓ FAMILIAR DEL CAMPUS MATINER D'ESTIU AL POLIDEPORTIU (PUNXE ACÍ).

SI VOSTÉ ES SUSCEPTIBLE DE SER BENEFICIARI DEL SERVEI, JA POT FORMALITZAR LA PREINSCRIPCIÓ DINTRE DEL SEU ACCÉS IDENTIFICAT A LA WEB D'ESPORTS, ATÉS A LO INDICAT AL DOCUMENT ANTERIOR.

EL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ ACTUAL FINALITZARÀ EL DIVENDRES 17 A LES 9:30 H. POSTERIORMENT, S' OBRIRÀ UN NOU TERMINI (DEL 11 AL 15 DE JULIOL) PER AL ALUMNAT D'AGOST. 

 

Fullet Escoles d'Estiu 2022 (Descargar

Preus Escoles Esportives (Descargar)

 

 

PER A CONTACTAR AMB LES ESCOLES DEPORTIVES: 

E-MAIL: edm@santjoandalacant.es

Tlf.: 96 565 59 65