Foto de nit Arxiu i Biblioteca "Amelia Asensi Bevià"

La Biblioteca Municipal de Sant Joan d'Alacant és un servici públic d'accés lliure i gratuït dependent de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant.

Com a biblioteca és un lloc on s'adquireixen, tracten, preserven i fan accessibles un conjunt de materials i recursos d'informació tan ampli i variat com siga possible, de manera que quede reflectida la pluralitat i diversitat de la societat a la qual serveix.

Els nostres objectius prioritaris són oferir a tots els ciutadans instruments que els ajuden a satisfer les seues necessitats d'informació, formació i cultura, ja que som un centre públic d'accés a la informació i de promoció de la lectura.

L'any 2021 es van complir 10 anys des que la biblioteca i l'arxiu municipals es van traslladar al Centre Cultural. La celebració d'aquesta data tan important va a començar amb la decisió d'atorgar-los un nom propi que els identifique sense confusions.

A partir del 6 d'abril de 2021, amb l'aprovació pel Ple de l'Ajuntament, l'edifici que els alberga va passar a dir-se "Arxiu-Biblioteca Amelia Asensi Bevià".


Tota la informació sobre la biblioteca, horaris, serveis i activitats es poden consultar en

www.bibliotecaspublicas.es/santjoandalacant