- Associació de Pensionistes i Jubilats. En el nostre centre es troben les oficines de l'Associació, amb horari d'Atenció al Público els dimarts i dijous (no festius) de 17.00 a 19.00 hores, i els dimecres (no festius) d'11.00 a 13.00 hores. Telèfon: 966 010 442. E-Mail: udpsanjuan@gmail.com

La seua màxima participació en el centre comprén festes com ara: Tortell de Reis, Sant Valentín, Carnestoltes, Primavera, Setmana Cultural, etc.

En col·laboració amb l'associació, anualment es realitzen diferents activitats, com són:

  • Elecció dels màxims Representants de la Tercera Edat.

En el primer trimestre de l'any, se celebra la proclamació dels Màxims Representants de la Tercera edat, home i dona, seguint els principis d'igualtat de gènere.

Tots dos representen als nostres majors en tots els esdeveniments i activitats programades al llarg del regnat.

  • Participació en les Festa Patronals del Municipi.

Els nostres majors col·laboren activament en les festes patronals del municipi, en l'ofrena de flors, la desfilada de carrosses....etc.

  • Día del Major Sanjoaner .

Des de l'any 2.008, es va instaurar el primer diumenge de setembre com el "dia del major de Sant Joan". Amb aquest dia volem fer un reconeixement públic i homenatge a totes les persones majors del municipi.

El dia comença amb un Cercaviles de mantons de Manila i bruses des de la Plaça de la *Ordana i finalitza en el Centre Municipal de Majors on es realitza un sorteig de regals i es pot gaudir de música en directe i ball.

  • Setmana Cultural de la Tercera Edat.

Durant una setmana a l'any, es realitzen activitats culturals i recreatives per a les persones majors.