Concejalía
Valencià

La regidoria de Parcs i Jardins coordinada per Jose Luis Olcina ha dut a terme aquesta setmana una important actuació de poda en la zona de Pérez Mateo, atenent d'aquesta manera a uns criteris tècnics i amb la finalitat de controlar i pal·liar les molèsties ocasionades per l'altura de la copa dels arbres que arribaven a superar la primera planta dels edificis, dificultant la lluminositat dels habitatges i tocant part del brancatge la façana entrant per les finestres i balcons.


El treball ha sigut realitzat per personal especialitzat que realitza la poda mitjançant la grimpa dels arbres.
S'ha triat aquesta data per resultar la més idònia per a aquesta mena d'actuacions sobre l'espècie afectada (*Ficus Nítida), esperant que, en pocs mesos, haja recuperat la copa desitjada.


Olcina ha visitat juntament amb els tècnics la zona per a supervisar els treballs i on ha pogut compartir impressions amb els veïns els qui han aprofitat per a felicitar els treballadors i al regidor per aquesta desitjada intervenció.


Olcina ha manifestat que el tema de la poda és complex, ambigu i de gustos dispars, la qual cosa per a uns és poc és molt per a uns altres o viceversa considerant aquesta una actuació necessària.