imagen
Concejalía
Valencià

Quatre alumnes de l'IES Alluser de Mutxamel es formen al costat dels operaris d'Obres i Manteniment per a donar forma a les zones verdes

El regidor d'Obres, José Olcina, assegura que “l'esforç del personal donarà més vida a tota la localitat”

La Regidoria d'Obres i Manteniment ha reforçat el servei de parcs i jardins juntament amb la concessionària, Actua, per a condicionar les zones verdes de Sant Joan de cara a l'època de bon temps. Els operaris han iniciat els treballs de desbrossament, manteniment i adequació de parcs i jardins de tot el municipi després del període hivernal perquè “Sant Joan lluïsca en tota la seua esplendor”, assegura l'edil d'Obres i Manteniment, José Olcina.

“L'esforç del personal donarà vida a tota la localitat”, manifesta el regidor de Ciutadans, “que podran gaudir d'aquests nous espais, tan cobejats en aquesta època”. A la plantilla habitual s'han incorporat quatre alumnes en pràctiques de l'IES Alluser de Mutxamel, els qui es formen al costat de la resta de treballadors de Actúa. “La gran labor de tots es deixa nota en el bon estat del nostre patrimoni ambiental”, ressalta l'edil.


Els treballs de manteniment, adequació i condicionament s'inicien amb l'eliminació de l'herba que ha crescut en zones verdes i rotondes. Olcina destaca que “es fa un gran esforç perquè ja no s'utilitzen agroquímics, sinó que tot se sega amb motodesbrossadora”.

A partir d'ací, es realitza el manteniment i el desbrossament per a acabar amb la ressembrada de jardins, com els del Doctor Antonio Rico, entre altres. A més, es rastella de manera setmanal les zones més freqüentades, com el Parc Municipal, *Placeta La Creu, els jardins de l'Església, Plaza José Carreras o Maisonnave, entre altres enclavaments del municipi. “Amb aquestes labors de neteja aconseguim mantindre vius i nets els nostres parcs i jardins per al gaudi de tots els veïns”, insisteix el regidor d'Obres i Manteniment.