forma-part

Enguany pots presentar les teues propostes el 19, 20, 21 i 22 de maig en l'assemblea de la teua zona, a les 20:00 hores. Però si no pots vindre, envia-les a participa@santjoandalacant.es o porta-les a l'Ajuntament del 12 al 16 de maig.

Índex:

 

Qué son?

En els Pressupostos Participatius els veïns i les veïnes de Sant Joan decidixen com s'emprarà una part dels diners públics de les regidories implicades. Per a l'any 2009:

Si punxes en cada una d'elles, tindràs més informació sobre la seua activitat.

Al juny de l'any 2005 es van convocar les primeres assemblees. Des d'eixe moment, els pressupostos participatius han estat presents cada any.

 

Tens alguna idea?

 

Segur que en més d'una ocasió has comentat amb algú quelcom que desitges o quelcom que milloraries si pogueres decidir sobre els diners públics.

Imagina coses que t'agradarien per a tu i per a Sant Joan.

Si tens alguna idea que aportar, només has d'omplir la fitxa de proposta, de manera clara, concreta. Vindre a l'Assemblea de la teua zona i presentar-la.

I si no pots vindre, envia les teues propostes a participa@santjoandalacant.es o porta-les a l'Ajuntament.

Pots presentar les propostes que vullgues però NOMÉS UNA PER FITXA.

És imprescindible que poses les teues dades personals i una forma de contacte.

Descarrega't la fitxa punxant ací. També la trobaràs en l'Ajuntament i en l'Assemblea de la teua zona.

El mobiliari d'exercici per a persones majors en el parc Frank Espinós, el cine d'estiu, l'asfaltat del mercat municipal, les millores de la zona de Vistalmar, els cursos de castellà per a persones estrangeres, els cursos de valencià, l'increment dels bancs de l'Av. De Benidorm, la campanya de sensibilització respecte a la neteja dels carrers, el circuit de BMX… són propostes de les persones que han participat en esta experiència.

 

Ón pots anar?

 

 

Hem dividit Sant Joan en 4 zones amb característiques pròpies.

Els veïns i les veïnes, majors de 16 anys, que viuen en cada una d'estes zones es reunixen per a entregar les seues propostes. Diem a estes reunions Assemblees de Zona.

plano

 

En estes reunions, es tria també dos REPRESENTANTS per cada zona als que s'uniran els AGENTS. Representants i Agents són persones que, voluntàriament, s'oferixen per a prendre part en el desenvolupament dels Pressupostos Participatius.

Pots acudir amb els més menuts de la casa, una ludoteca estarà a la seua disposició.

Recorda: si no pots vindre,envia les teues propostes a participa@santjoandalacant.es o porta-les a l'Ajuntament.

 

 

Quán és?

Les assemblees per al pressupost del 2009 s'han celebrat els dies 19, 20, 21 i 22 de maig del 2008

 

I després?

 

Les 4 zones, a través dels seus representants i agents, faran un llistat amb les propostes que s'han presentat marcant les demandes per orde d'importància.

Per a saber la viabilitat de cada una de les demandes presentades (si és competència municipal, quina seria la seua valoració econòmica, com podria dur-se a terme…) el personal tècnic de l'Ajuntament, durant els mesos de juliol i agost, elaborarà un informe de cada una d'elles.

A la vista d'eixe informe, els representants i agents de les 4 zones, decidixen quines són les demandes prioritàries i proposen que siguen incloses en els Pressupostos Municipals.

Finalment, al desembre, els Pressupostos Municipals es presenten per a la seua aprovació pel Ple de l'Ajuntament.

 

Per a més informació

 

La Regidoria de Participació Ciutadana està situada en la Av. Rambla 56, entloC Horari de 7h45 a 15h

Tel 965 65 47 50 

participa@santjoandalacant.es