Projecte d'Animació a la Lectura i Servei de Biblioteca en el centre municipal de Majors Salvador Gosálbez Alberola.

L'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant  ha firmat el passat 26 de gener del 2016 un conveni de col·laboració comptant amb voluntariat municipal per a portar a terme el Projecte d'Animació a la Lectura i Servei de Biblioteca en el centre municipal de Majors Salvador Gosálbez Alberola.

 

 

Amb aquest projecte i nova iniciativa, des del centre municipal de majors es pretén realitzar una activitat complementària a què ja es realitzen en el centre,  a fi de fer-ho més enriquidor  i en la línia de fomentar l'hàbit de la  lectura i el diàleg com a alternativa saludable per al temps lliure. 

 

L'alcalde de Sant Joan, Jaume Joaquim Albero Gabriel i la Regidora delegada de Tercera Edat, Esther Donate Pérez, van firmar l'esmentat conveni,  junt amb els 6 voluntaris que col·laboraren en el programa, per a la posada en marxa i començament del servei dilluns que ve 1 de febrer del 2016, durant un any, prorrogable. El servei facilitarà un espai  als usuaris del centre per a consultes, lectures i préstecs de llibres.

 

L'Horari d'obertura de la biblioteca del centre serà de Dilluns a Dijous en horari de matí, de 10:00 a 12:00 i els divendres, a la vesprada de 17:00 a 19:00 hores 

biblioteca centre municipal de majors

 

Si estàs interessat/da a participar en aquest projecte hauràs d'acudir al servei de participació ciutadana i voluntariat municipal en Plaça de l'Església núm.5 o directament al centre municipal de Majors Salvador Gosálbez siti en c/ Sant Miquel de Tarazona, núm. 16.