En la nova era de les policías locals, en la que es destaca la consideración de la Policía com un servici público dirigit a la protección de la comunitat, per mitjà de la defensa de l'ordenament democrático, s'obri una nova etapa enfocada millora de l'accessibilitat dels nostres servicis i a l'intercanvi d'información amb els nostres ciutadans. La policía Local de Sant Joan d´Alacant, apareix definitivament en internet per a situar-se entre les institucions i empreses d'avantguarda, i donar-se a conéixer en tot el món, la qual cosa nos permitirá, al seu torn, conéixer i ser coneguts i d'esta manera millorar constantment.

La nostra página Web respon a l'objectiu d'informar al major númer possible de ciutadans dels servicis que presta la Policía Local, así com per a rebre totes aquelles demandes de servici, inquietuds, suggeriments, i inclús opinions d'evaluación dels servicis prestats. Además, pretenem informar en matèria de normativa, consells de seguretat i autoprotección, per que no oblidem que treballem per la seua seguretat.

Aprofite este nou mig de comunicación per a expressar-los la voluntat d'esta Direcció per modernitzar i avançar en tots aquells aspectes que ens permeten aconseguir els nostres objectius programàtics de professionalitat, eficàcia, eficiència i qualitat.

Espere que esta nova iniciativa servisca per a millorar amb la seua ajuda i aportacions, la nostra imatge com Policía Local orientada al servici del ciutadà.

Sense más, reben un afectuosa salutació de l'Intendent Principal Cap de la Policía Local de Sant Joan D´Alacant.