imagen
Concejalía
Valencià

Sanitat i la AECC posen en marxa nous tallers ‘en línia’ per a deixar de fumar i controlar l'ansietat

El president provincial de l'associació, Fermín Crespo i l'edil Julia Parra han visitat la seu de Sant Joan en suport a la labor de la directiva i els voluntaris

La Regidoria de Sanitat i l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) han acordat posar en marxa nous tallers ‘en línia’ per a deixar de fumar i controlar l'ansietat associada al procés, en el marc del Dia Mundial sense Tabac que se celebrarà dilluns que ve, 31 de maig. “Fumar és un dels hàbits més perjudicials per a la salut”, recorda l'edil Julia Parra, “i per això implementem una nova via perquè els qui vulguen deixar-ho tinguen a la seua disposició totes les eines necessàries”.

La inscripció a aquests tallers és totalment gratuïta i n'hi ha prou amb inscriure's també via ‘en línia’ en la següent adreça: https://forms.gle/Mekmk1gcGHMT6zPLA. “No es tracta només de tractaments per a deixar de fumar, sinó que és una formació completa que també inclou un taller de ‘*mindfulness’ per a la gestió de les emocions, com l'ansietat”, apunta Parra. La demanda d'ajuda la podrà realitzar qualsevol persona en la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de l'Ajuntament de Sant Joan, i la implementació dels tallers serà a càrrec de professionals de la propia AECC i ECUA Formació.

El president provincial de la AECC, Fermín Crespo, i l'edil de Sanitat, Julia Parra, han visitat la seu de Sant Joan en suport a la labor de la directiva i els voluntaris.

El Dia Mundial sense el Tabac se celebra dilluns que ve, 31 de maig. Amb tal motiu, la Regidoria de Sanitat i la AECC han iniciat una campanya de promoció de la salut amb el lema de ‘Fumar ja no és un hàbit social’. L'edil de Ciutadans ha posat l'accent en la necessitat d'informar “tant dels beneficis individuals i socials de tindre una vida sense tabac, com dels perjudicis a tots els nivells que comporta el tabaquisme”.

La Regidoria de Sanitat, en col·laboració amb la AECC, muntaran un ‘estand’ informatiu en el Mercat municipal demà dissabte, 29 de maig, de 10 a 13 hores, on es donarà a conéixer a la ciutadania de Sant Joan d'aquest nou servei que posa en marxa l'Ajuntament de Sant Joan i la AECC.