Concejalía
Valencià

         

                                                                             Regidoria de Sanitat, O.P.C.C.A.

 

                                                             PROGRAMA "FARO" A SANT JOAN D'ALACANT,

                                                                          amb el tractament d'abús de pantalles.

 

L'ús excessiu de les pantalles en els més joves s'ha associat des de fa anys amb riscos per a la salut física i mental. Amb l'arribada de la covid-19 i els posteriors confinaments, així com l'aprenentatge en línia i la necessitat de distanciament social, han propiciat una creixent dependència del seu ús per a quasi totes les facetes de la seua vida: entreteniment, socialització i educació.

 

Des de la *UPCCA de l'Aj. de Sant Joan d'Alacant, amb el reconeixement i suport de la Diputació d'Alacant, volem ajudar i orientar a les famílies en l'atenció de menors i joves adolescents que presenten un ús inadequat i perjudicial de les Tecnologies de la Informació, Comunicació i Oci (mòbil, xarxes socials, videojocs ...), buscant restablir un ús responsable i saludable de les tecnologies.

 

L'atenció a les famílies és gratuïta i confidencial a càrrec d'un Psicòleg especialista en prevenció d'addiccions i es durà a terme els dimarts de 16.00 a *21h. aproximadament, adaptant-nos a les circumstàncies específiques de cada família, en el Centre de la Joventut de Sant Joan.

Esperem contribuir a atendre una problemàtica que segueix en augment i que és necessari atendre pel benestar dels més joves.

 

Per a qualsevol aclariment no dubten a contactar directament amb la Tècnica de la *UPCCA, en el tel. 966013160, whatsapp 676105398, i en upcca@santjoandalacant.es.