fotografía
Concejalía
Valencià

A les dues carpes instal·lades al costat del Casal de Majors s'han sumat altres quatre.

 

La Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant ha incrementat el nombre de carpes que serveixen de suport al centre de vacunació contra la *COVID 19 habilitat en el Casal de Majors.

A les dues carpes ja instal·lades en el seu moment per a facilitar zones d'ombra en l'exterior de l'edifici, s'han sumat ara altres quatre per a oferir a les persones que acudeixen a vacunar-se un major espai en el qual poder aixoplugar-se del sol.
“La Regidoria segueix en la seua línia de prestar el major suport possible a la Conselleria de Sanitat en el procés de vacunació massiva amb la finalitat de facilitar al màxim la seua labor. Va ser des del començament el nostre compromís i continuarem fent tot el que siga a la nostra mà per a ajudar-los”, ha afirmat l'edil de Sanitat, Julia Parra.

Amb les quatre noves carpes – tres de 5x5 i una de 3x3 metres- es pretén fer més suportable l'espera als usuaris que acudeixen al centre de vacunació, especialment en aquells trams horaris en els quals les temperatures són més elevades.