Concejalía
Valencià

El passat dia 4 d'octubre, el Centre Municipal de Majors va donar principi de curs dels seus Tallers Municipals 2021-2022. Tots els tallers programats i oferits estan orientats a promoure un envelliment actiu i saludable de les persones majors del municipi.

Els Tallers Municipals de Majors per a aquest curs són: Música, Memòria, Gimnàstica terapèutica, Bailoterapia, Manualitats, Balls de ritmes llatins, Balls Challenge, Manualitats, Escriptura Creativa, Didàctica per a persones Majors, Hort ecològic en terrassa, Ioga, Informàtica i mòbils, Granadures, Taitxí i Apoderament.

Tots ells, en un ambient de seguretat que compleix tant amb la normativa específica i vigent de Conselleria, per la qual s'estableix el pla d'actuació en els CEAM i altres centres assimilats (resolució del 14 de setembre del 2021), com amb el protocol específic de protecció i prevenció enfront de la transmissió i contagi del SARS-COV-2, supervisat i aprovat per l'empresa de prevenció de riscos laborals ASPY.

El Centre Municipal de Majors ja comptava amb els seus serveis especialitzats en actiu, com són, podologia, psicologia, teràpia ocupacional, fisioteràpia i rehabilitació funcional. I també, amb lloc per a zones de joc de cartes, bingo i escacs.

Per a sol·licitar informació tant de serveis especialitzats com dels tallers municipals pot realitzar-ho a través del telèfon 96 6010440.