Concejalía
Valencià

El Centre Municipal de Majors de Sant Joan, reprén el servei de podologia per a totes aquelles persones majors empadronades en el municipi. Un any més l'edil de Tercera Edat, Esther Donate, renova el conveni signat amb la Universitat Miguel Hernández d'Elx per al desenvolupament de pràctiques dels alumnes i alumnes que cursen tercer i quart Grau en Podologia. Unes pràctiques que es desenvolupen en les nostres instal·lacions oferint un servei gratuït de podologia a tots aquells usuaris que ho desitgen, sol·licitant cita prèvia i seguint les restriccions sanitàries vigents actualment.
El servei es posarà en marxa el pròxim 21 de setembre i estarà fins al 27 de maig del 2022, en horari de matins. Durant els mesos d'estiu se suspendrà el servei i es reprendrà el següent curs escolar.
A partir del 15 de setembre ja pot sol·licitar la seua cita en el Servei de Podologia. En horari de 09:00h a 13.00 hores, cridant al telf 966 01 04 40 o directament en el Centre de Majors situat en C/San Miguel de Tarazona, 16.