Concejalía
Valencià

El Centre Municipal de Majors va clausurar els seus tallers i la fi de curs el mes de juny passat. En aquest any tan atípic, però no per això menys especial, s'han dut a terme moltes activitats complementàries als tallers municipals. Activitats unides a Dies Internacionals, amb gran pes cultural i de consciència social, com ara el Dia del llibre, activitats nadalenques amb la realització de targetes nadalenques, carta als Reis Mags, etc. Les activitats proposades al llarg del curs amb els nostres majors s'han realitzat amb gran cura, dedicació i entusiasme. Per tot això, la regidoria de Tercera Edat dirigida per Esther Donate, va entregar els diplomes acreditatius a tot el seu professorat, així com un detall a l'alumnat participant de les activitats paral·leles. A causa de la situació sanitària actual, la regidoria va traslladar la seua exposició del Taller de Pintura i la presentació del Llibre del taller intergeneracional d'escriptura creativa “Guanyar el Temps” a la Sala Pau Lau i la Gala de Fi de Curs es va celebrar a l'auditori de la Casa de Cultura amb tots els protocols sanitaris que la normativa dictava.


Des de Tercera Edat, volem felicitar a tots els participants i donar-los l'enhorabona per tot l'esforç realitzat durant aquest curs 2020-2021.
Si no vas poder vindre a veure la fi de curs, pots visualitzar la Gala a través del youtube de l'Ajuntament de Sant Joan o en l'enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=4s5lpmktij4

 

Recordem que continua obert el termini d'inscripció per als Tallers de Majors 2021-2022 fins al 21 de juliol.