- Taller de granadures: es busca fomentar la creativitat, imaginació i afermar una bona autoestima, perquè realitzen amb èxit els seus collarets, polseres, pendents, etc… i ressorgeix d'aquesta manera el sentiment de sentir-se útil i orgullós/a del treball realitzat.

- Balls llatins: es pren el ball com un mitjà per a millorar la salut en tots els nivells: físic, mental, emocional i social. És el llenguatge corporal que ens ajuda a expressar el que no diem amb les paraules.

 

- Música d'iniciació i música avançada: es treballen ritmes, entonació, lectura de notes i també audicions de música. Tot això de manera progressiva i atenent els ritmes d'aprenentatge de cadascun/a.

 

Pintura d'iniciació i pintura avançada: es treballa la pintura a l'oli. Mitjançant la realització del taller es milloren capacitats físiques, cognitives i psicològiques. I al seu torn es potencien habilitats com ara la creativitat, l'autoestima, la relaxació i les relacions socials.

 

Taitxí: es tracta d'una disciplina a través de la qual podem dirigir la nostra energia vital per a mantindre el nostre cos sa ximple físic i mental com espiritualment.

 

Gimnàstica terapèutica: l'objectiu és promoure un envelliment actiu fomentant l'autonomia funcional i la qualitat de vida en grup. Mitjançant la realització d'exercici físic adaptat a les següents patologies i estats de salut.

 

- Taller didàctic: en el taller es promociona la cultura general i formació dels nostres majors, alhora, de reforçar la seua autoestima, integració social i l'envelliment actiu. Les sessions inclouen fitxes d'estimulació cognitiva (càlcul, llenguatge, memòria, etc…).

 

 

- Taller de manualitats: en el taller es fomenta la creativitat, la imaginació, la destresa plàstica i l'expressió a través de diversos materials. A través d'aquesta activitat es fomenta la reparació o fabricació de coses per una mateix/a, és una alternativa a l'entreteniment i al mateix temps una via per a continuar aprenent noves tècniques. S'utilitzen caixes, pots, pintures, etc…

 

- Taller d'informàtica i Taller de Mòbils i noves tecnologies: se'ls proporciona un ambient en el qual puguen anar aprenent i practicant l'ús de noves tecnologies com per exemple: aplicacions d'Internet, ús de correu electrònic i l'accés en línia a recursos d'informació. L'objectiu primordial és obtindre coneixements sobre noves tecnologies i posar-les en pràctica, per a així afavorir noves vies de contacte social i estar molt més en contacte amb els seus familiars i persones més pròximes.

 

 

Bailoterapia individual/ en parelles: es dona a conéixer diferents estils de balls (*bachata, salsa, pasdobles i *chachachá entre altres). El taller té dues modalitats: individual i en parelles. En totes dues categories, es promou el respecte i s'obtenen beneficis físics, psíquics i socials.

 

- Taller de l'hort urbà ecològic: es realitza una labor molt més allà que sembrar, regar i collir. S'ofereix un espai en el qual es comparteixen coneixements, es relacionen amb el medi ambient, , aprenen, ensenyen, , exerciten la ment, el cos, creen amistats, redueixen la contaminació, produeixen les seues llavors, recuperen varietats agrícoles locals, generen biodiversitat i el més important és que sorgeix un gaudi per la naturalesa urbana.

 

- Taller de memòria: és un programa que se centra en l'estimulació cognitiva global, en el qual es treballen diverses àrees del nostre cervell: l'atenció, memòria de treball, la velocitat de processament, el raonament abstracte, etc…Sempre augmentant de manera gradual el nivell de dificultat de les activitats.

 

- Taller de ioga: és una disciplina que busca la unió entre cos i ment. No consisteix solament a fer unes postures, és més aviat un estil de vida per a sanar, cuidar i enfortir cos i ment. I tot això a través de sanes (postures), de la respiració i de la meditació.

 

 

- Taller d'escriptura creativa: en el taller es facilitarà un ambient de lectura, de conversa i d'escriptura. L'objectiu principal és poder expressar lliurement els seus pensaments, idees i emocions i promoure d'aquesta manera una bona salut física i mental, millorant així la qualitat de vida.