Concejalía
Valencià

La Regidoria de Tercera Edat, dirigida per Esther Donate, juntament amb la Universitat Miguel Hernández d'Elx, renoven conveni de col·laboració un any més, per a oferir als nostres usuaris, el Taller d'Exercici Terapèutic i Promoció de la Salut, impartit per la fisioterapeuta Desirée Carratalá. Un programa que té com a finalitat aconseguir la màxima autonomia i independència de les persones majors a través d'exercicis que ajuden a mantindre i millorar la salut i la qualitat de vida, així com previndre les caigudes. Des de 2007 en actiu, amb molt bons resultats i amb un grau de satisfacció molt positiu per part dels participants, tornem a obrir els terminis d'inscripció per a tots aquells que desitgen apuntar-se.

El programa s'impartirà en les nostres instal·lacions del Centre Municipal de Majors, els dimarts i dijous, amb dos torns cada dia i tindrà començament el pròxim 5 d'octubre, prolongant-se fins al mes de juny.

El termini d'inscripció comença el 24 d'agost fins al 17 de setembre. Pots inscriure't directament en consergeria del Centre Municipal de Majors “Salvador Gosalbez Alberola” situat en C/San Miguel de Tarazona núm. 16, de dilluns a divendres en horari de 9:00h a 13:00h o telefonant al 966 01 04 40.

La selecció dels participants es realitzarà per sorteig electrònic el dia 24 de Setembre a les 11.00 h en el Centre Municipal de Majors. Es realitzarà un segon sorteig electrònic per al taller que el requerisca, amb les persones no admeses i elaborar les llistes d'espera. Del 28 al 30 de Setembre, es podran consultar els llistats en el Centre Municipal de Majors o telefonant al Centre.