Cartell
Concejalía
Valencià

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana iniciarà una campanya de treballs de camp que, entre d’altres, inclou la realització de 13.500 enquestes telefòniques domiciliàries per conèixer la mobilitat dels residents en els vuit municipis de l'àrea que són, els dos centres principals, Alacant i Elx; i els municipis de Crevillent, El Campello, Mutxamel, Sant Vicent del Raspeig, Santa Pola, i Sant Joan d'Alacant.

 

L'objectiu del treball és conèixer com es desplacen habitualment els habitants d'aquests municipis i plantejar de cara al futur propostes que augmenten l'ús de transport públic i la seua comoditat, que reduïsquen el seu impacte medi ambiental i que asseguren la seua sostenibilitat econòmica, tot això per aconseguir ciutats més segures, sanes, inclusives i pròsperes. Aquesta informació constitueix la base per a la redacció del “Pla de Mobilitat Metropolitana de l'àrea d'Alacant-Elx”. A Sant Joan d'Alacant, aquestes enquestes començaran a realitzar-se a partir de dilluns 12 de febrer del 2018. Per garantir l'èxit de la campanya, és imprescindible comptar amb la col·laboració ciutadana i, per això, s'anima a la participació activa en la contestació de les enquestes telefòniques.

 

Les enquestes són anònimes i els enquestats es determinen aleatòriament. Les preguntes versen sobre la descripció de tots els viatges que el ciutadà/ciutadana triat haja realitzat en un dia determinat. Sobre aquest tema, es tracta d'arreplegar l'origen, destinació, motiu i manera per a cadascun dels viatges. Totes les dades proporcionades pels enquestats seran processades de manera que es garantisca la protecció de dades personals i amb finalitats exclusivament estadístiques, en compliment de la llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

 

Per a qualsevol dubte, suggeriment o queixa s'han habilitat aquests canals de contacte:

- Atenció telefònica de la Generalitat :012

- Servei de Mobilitat de la Conselleria: 961 208 294

- Atenció per e-mail: smu@gva.es