Veïns utilitzan el transport públic
Concejalía
Valencià

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha posat en marxa les millores del servei de la línia 38 del TAM que connecta l'Hospital Universitari Sant Joan d'Alacant amb la Platja de Sant Joan, l’Albufereta i la Universitat d'Alacant.

 

La línia 38 ha millorat aquesta setmana els seus serveis mitjançant les adequacions que la Conselleria ha fet efectives en la línia. D'aquesta forma, des d'ahir dia 20, la línia 38 compta amb una nova expedició d'eixida a les 8:10h, augmentant així la freqüència i facilitant l'arribada dels estudiants a la universitat abans que inicien les classes de les 9h. Aquesta millora contempla, així mateix, la tornada cap a l'hospital perquè els ciutadans de la població veïna de Sant Vicent del Raspeig compten amb més marge de temps per realitzar els desplaçaments. Amb aquesta mesura, la línia 38 evitarà els problemes de massificació que venia arrossegant, a més de millorar la falta de combinació amb altres línies. Aquesta actuació està emmarcada dins de la línia de millora del servei de transport públic de viatgers per carretera que la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori està realitzant.

 

La Conselleria treballa actualment en els estudis de redacció del nou mapa concessionari dels serveis públics de transport per carretera de la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu d'augmentar la cobertura i qualitat del servei, apostant per una mobilitat més sostenible i reduint l'ús del vehicle privat.