El turisme és un dels motors més importants de l'economia. Per aquest motiu, des d'aquesta àrea hem d’emfatitzar tots els recursos locals que tenim i cercar la manera més eficaç de generar i definir atractius turístics que generen experiències inoblidables per als visitants de la nostra localitat.

Des d'aquesta regidoria, treballarem des de la transversalitat de totes les àrees per a crear el camí més adequat que ens impulse com a destinació turística i desenvoluparem les eines necessàries per a posar en valor tot el patrimoni material, immaterial, cultural, mediambiental, sanitari, esportiu, comercial, hoteler, gastronòmic i fester que posseïm.

El meu compromís durant aquesta legislatura serà la de posar en valor tot el nostre patrimoni, perquè sense una ciutadania coneixedora dels valors del seu territori, és pràcticament impossible salvaguardar el valuós llegat patrimonial que posseïm. Així mateix, treballarem per a donar-li la importància que es mereix aquesta àrea, tan abandonada en els últims anys, perquè el nostre poble Sant Joan d'Alacant, les nostres tradicions i les nostres gents tinguen la rellevància turística que mereixem.

Antoni Manel Giner i Espinosa 

Regidor de Turisme, Desenvolupament Local, Econòmic i Empresarial, Comerç, Fires i Comerç Ambulant, Comunicació Institucional.

antonimanel@santjoandalacant.es

Noticias

Els visitants a la Fira ALACANT GASTRONÒMICA celebrada entre els dies 23 al 26 de ...
Sant Joan d´Alacant passa a formar part de la Ruta del Vi d'Alacant després de ...
A partir de hui dia 6 d’octubre i fins al 27 d’octubre, tots dos inclosos, ...
El magazín d'À Punt arranca la seua segona temporada i serà el dimarts 7 de ...
https://www.apuntmedia.es/directe/directe-tv_136_1392524.html
Coneguda popularment com a Coca amb tonyina, a la nostra comarca se la coneix pel ...
Un dels sectors més afectats per la pandèmia i les mesures adoptades per les autoritats ...