Regidor Manuel Aracil LLorens

La Regidoria d'Urbanisme s'encarrega de la redacció, tramitació i coordinació de les figures de planejament urbanístic i dels instruments de gestió urbanística que el desenvolupen.

El planejament actual necessita una revisió que pose en valor principis com la racionalitat, la sostenibilitat i la diversificació perquè el propi desenvolupament del nostre poble puga revertir en el benestar present i futur dels nostres veïns i veïnes, allunyant-nos definitivament d'un model econòmic insostenible basat en la construcció.

Sant Joan necessita un nou paradigma de creixement i convivència, on les persones i el seu benestar siguen una prioritat. Per això, des de la Regidoria d'Urbanisme treballarem per a aconseguir un poble més sostenible i amable, on es planifique en funció de les necessitats actuals i previsibles, i no en funció dels interessos de privilegiats, posant en valor els elements patrimonials i la trama urbana que ens han caracteritzat com a poble durant segles i replantejant un creixement cap a dins, fomentant la rehabilitació i adaptació d'habitatges.

 

Manuel Aracil LLorens

Regidor d'Urbanisme, Habitatge, Energia i aigua.

manuelaracil@santjoandalacant.es

Noticias

La rotonda, que dona accés a la zona comercial i al carrer de la Mar, ...
El camí no ha sigut fàcil per a la rehabilitació del refugi de la guerra ...
Les obres, finalitzades fa 10 dies, prolonguen la vorera existent en la rotonda per a ...
Els treballs consisteixen en la prolongació del col·lector de pluvials en la zona de la ...
Urbanisme informa que tant la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica com ...
La Regidoria d'Urbanisme, dirigida per Eva Delgado (PSOE), ha posat en marxa les obres per ...