La Regidoria d'Urbanisme s'encarrega de la redacció, tramitació i coordinació de les figures de planejament urbanístic i dels instruments de gestió urbanística que el desenvolupen.

El planejament actual necessita una revisió que pose en valor principis com la racionalitat, la sostenibilitat i la diversificació perquè el propi desenvolupament del nostre poble puga revertir en el benestar present i futur dels nostres veïns i veïnes, allunyant-nos definitivament d'un model econòmic insostenible basat en la construcció.

Sant Joan necessita un nou paradigma de creixement i convivència, on les persones i el seu benestar siguen una prioritat. Per això, des de la Regidoria d'Urbanisme treballarem per a aconseguir un poble més sostenible i amable, on es planifique en funció de les necessitats actuals i previsibles, i no en funció dels interessos de privilegiats, posant en valor els elements patrimonials i la trama urbana que ens han caracteritzat com a poble durant segles i replantejant un creixement cap a dins, fomentant la rehabilitació i adaptació d'habitatges.

 

Eva María Delgado Cabezuelo

Regidora d'Urbanisme

evamariadelgado@santjoandalacant.es

Noticias

a regidoria d'urbanisme, dirigida per la socialista Eva Delgado, ha finalitzat les obres d'obertura del ...
El dilluns passat van començar els treballs d'urbanització per a l'accés nord a la rotonda ...
ASSUMPTE : BASES CONVOCATÒRIA DIPUTACIÓ SUBVENCIONS D'INFRAESTRUCTURES I ASSISTÈNCIA A MUNICIPIS: PLA + A prop ...
S'aconsegueix amb aquesta actuació millorar el trànsit dels vianants i reduir la velocitat de la ...
Per a conéixer de primera mà aquests moviments inicials, els consellers de l'empresa pública Persones ...