La Regidoria d'Urbanisme s'encarrega de la redacció, tramitació i coordinació de les figures de planejament urbanístic i dels instruments de gestió urbanística que el desenvolupen.

El planejament actual necessita una revisió que pose en valor principis com la racionalitat, la sostenibilitat i la diversificació perquè el propi desenvolupament del nostre poble puga revertir en el benestar present i futur dels nostres veïns i veïnes, allunyant-nos definitivament d'un model econòmic insostenible basat en la construcció.

Sant Joan necessita un nou paradigma de creixement i convivència, on les persones i el seu benestar siguen una prioritat. Per això, des de la Regidoria d'Urbanisme treballarem per a aconseguir un poble més sostenible i amable, on es planifique en funció de les necessitats actuals i previsibles, i no en funció dels interessos de privilegiats, posant en valor els elements patrimonials i la trama urbana que ens han caracteritzat com a poble durant segles i replantejant un creixement cap a dins, fomentant la rehabilitació i adaptació d'habitatges.

 

Eva María Delgado Cabezuelo

Regidora d'Urbanisme

evamariadelgado@santjoandalacant.es

Noticias

Els treballs consisteixen en la prolongació del col·lector de pluvials en la zona de la ...
Urbanisme informa que tant la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica com ...
La Regidoria d'Urbanisme, dirigida per Eva Delgado (PSOE), ha posat en marxa les obres per ...
El departament d'Enllumenat Públic substituirà 14 dels actuals bàculs per uns altres amb major capacitat ...
El nou espai de Joventut, Oci i Cultura (eJOC) que s'està preparant des de les ...