Nuevo vial
Valencià

El nou vial millora l'accés al centre de salut que ara es realitzarà des del carrer Ausias March. Aquesta actuació ordena la circulació de vehicles a l'entorn del centre, ampliant l'espai per a ambulàncies i el nombre de places d'aparcament, així com de mobilitat reduïda.

L'obra, inclosa en el Pla d'Obres de Diputació, ha sigut duta a terme per l'empresa Mediterrani d'Obres i Asfalts amb un cost de quasi 60.000 €. Fins ara l'accés al centre de salut presentava problemes de retenció de vehicles i mala circulació a l'interior, comptant només amb un vial per a accés i eixida.

Amb aquesta millora de l'entorn urbà s'urbanitza un tram d'espai públic que facilita i regula l'accés al centre. A més, s'ha pavimentat amb formigó imprés l'itinerari per als vianants que envolta el parc de la zona, millorant la circulació per als vianants.

L'edil d'Urbanisme, Eva Delgado ha destacat que “aquesta actuació millora notablement l'entorn urbà de la zona, amb la reordenació s'aconsegueix millorar la circulació interior i facilitar l'accés tant de vehicles particulars com de vehicles d'emergències sanitàries, augmentant al seu torn el nombre de plaques d'aparcament i de mobilitat reduïda.”

El regidor de Mobilitat Urbana, Pablo Celdrán va assenyalar que “estem treballant en tot el municipi per a millorar la mobilitat, amb aquesta mena de xicotetes actuacions aconseguim grans resultats i solucionem a més un problema que existia des de fa molt temps.”