avebida benidorm
Concejalía
Valencià

S'aconsegueix amb aquesta actuació millorar el trànsit dels vianants i reduir la velocitat de la via. Les obres, que van finalitzar el divendres, han sigut dutes a terme per la mercantil Mediterrani d'Obres i Asfalts amb un cost pròxim als 90.000 €.

Abans d'aquesta remodelació els passos per als vianants existents eren insuficients o estaven fóra de normativa, per la qual cosa la Regidoria d'Urbanisme va decidir incloure el projecte en el Pla Provincial d'Obres de la Diputació. Ara s'han realitzat nous passos,  adequant a la normativa vigent els ja existents. S'han plantejat elevats en l'avinguda, amb la finalitat d'alentir la velocitat dels vehicles i a nivell de calçada en les vies perpendiculars. També s'han remodelat tant les voreres afectades com el ferm de la calçada.

Amb la finalització de les obres es millora la mobilitat en Avinguda de Benidorm, així com l'accessibilitat dels vianants, ja que aquesta avinguda s'utilitza per a connectar el centre urbà amb el poliesportiu i l'IES García Berlanga.

Segons l'edil d'Urbanisme Eva Delgado (PSOE) “estem realitzant actuacions en diversos punts del municipi per a donar solució a problemes concrets que portaven bastant temps sense solució, estan projectats per a desenvolupar en les pròximes setmanes treballs de millora en Avinguda de l'Institut, Carrer del Carmen, Avinguda Miguel Hernández o el parc del Centre de Salut.”