Search
Close this search box.

SITUACIÓ

Arxive·Biblioteca·Amelia Asensi Bevià

Avinguda Rambla de la Llibertat, 22

03550 – Sant Joan d’Alacant

ALACANT-ESPANYA

Correu electrònic: biblioteca@santjoandalacant.es

Teléfono: 966389740 – 966012851

La Biblioteca Municipal “Amelia Asensi Bevià” de Sant Joan d’Alacant és un servei públic d’accés lliure i gratuït dependent de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant.

Com a biblioteca és un lloc on s’adquireixen, tracten, preserven i fan accessibles un conjunt de materials i recursos d’informació el més ampli i variat possible, de manera que quede reflectida la pluralitat i diversitat de la societat a la qual serveix.

Els nostres objectius prioritaris són oferir a tots els ciutadans instruments que els ajuden a satisfer les seues necessitats d’informació, formació i cultura, ja que som un centre públic d’accés a la informació i de promoció de la lectura.

L’any 2021 secumplieron 10 anys des que la biblioteca i l’arxiu municipals es van traslladar al Centre Cultural.la celebraciónde aquesta data tan important va començar amb la decisió d’atorgar-los un nom propi que els identifique sense confusions.

A partir del 6 d’abril de 2021, amb l’aprovació pel Ple de l’Ajuntament, l’edifici que els alberga ha passat a dir-se “Arxiu-Biblioteca Amelia Asensi Bevià”.

TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LA BIBLIOTECA, HORARIS, SERVEIS I ACTIVITATS ES PODEN CONSULTAR EN

WWW.BIBLIOTECASPUBLICAS.ES/SANTJOANDALACANT