Search
Close this search box.
santa faz avenida alicante sant joan

Bàndol per la Romeria i la Fira de la Santa Faç 2023

Amb motiu de la celebració de la Romeria i Fira de la Santa Faç 2023, l’alcalde de Sant Joan, Santiago Román, ha signat un Bàndol preparat per la Policia Local de Sant Joan d’Alacant on es regulen, amb caràcter extraordinari, alguns aspectes de l’ús de les vies i espais públics del nostre municipi per la major afluència de persones i desenvolupament d’activitats.

Així mateix, mitjançant el present Bàndol es refunde la normativa d’aplicació existent, per a facilitar una millor comprensió i coneixement d’aquesta per la ciutadania.

El Bàndol que adjuntem en aquesta notícia inclou tota la informació necessària sobre trànsit i circulació, estacionament de camions, línies d’autobús, venda ambulant i focs artificials, entre altres aspectes.

Així mateix, incloem en aquesta informació un pla facilitat per l’Ajuntament d’Alacant sobre les mesures de trànsit que es contemplen en el seu terme municipal i les zones d’influència, com és el cas de Sant Joan d’Alacant, a causa de la celebració de la Santa Faç 2023.

plano santa faz alicante 2023