Search
Close this search box.
AF_cartel A3 SANTJOAN bonifica 2022-navidad_OK_TZ_page-0001

CAMPANYA DE BONS NADAL 2022

Foment Econòmic Sant Joan torna a llançar una campanya de Bons al Consum en aquesta ocasió, de nou en Nadal, comptant únicament amb els fons aportats per la  Excma. Diputació Provincial,  mitjançant aplicació web amb la col·laboració de Facpyme en la gestió de la campanya i coincidint a la ja tradicional campanya #NadalEnSantJoan

El termini per a la compra i ús dels Bons s’obri dilluns que ve dia 13 de desembre i s’allarga fins al 30 de desembre. La ciutadania de Sant Joan i de fora del municipi podrà aprofitar-se d’aquesta campanya de bons al consum, canviables en el comerç local i establiments de restauració inscrits. 

https://www.santjoanbonoconsumo.es/

En aquesta edició i a fi de pal·liar els efectes de la bretxa digital entre la ciutadania amb dificultats per a realitzar la compra de bons en línia, s’oferirà un servei presencial en la seu de l’Agència de Desenvolupament Local #IDEES el dia 20 de desembre en horari de 9.30 a 14.30 hores, i de 15.30 a 18.00 hores  on es podrà a la venda física i a través d’un datafono, un percentatge reduït de bons. No s’acceptaran pagaments en metàl·lic.

El període per a comprar el bo al consum i canviar-lo coincidirà amb les dates d’inici i finalització de la campanya i igualment, els comerços i restauradors podran apuntar-se a la campanya a través de la mateixa web on es compren els Bons al Consum  Sant Joan.

Els bons tindran un valor de 10, 20, 30 i 50 €,i 100 € i els consumidors i consumidores podran comprar els bons al preu del 50% del valor que figura en aquests, això és, en el moment de comprar els bons pagaran el 50% del seu valor nominatiu, sent l’altre 50% l’import de la subvenció directa municipal, amb un límit de 100 € de subvenció per consumidor o DNI i sempre fins a esgotar la quantia de la subvenció rebuda per la Diputació Provincial. A tall d’exemple, si el consumidor o consumidora aporta 100€ obtindrà bons per valor de 200€ al canvi. Els bons adquirits i no consumits no seran reembossables. Tots els comerços i restauradors que participen de la campanya estaran degudament identificats mitjançant el cartell de la campanya i el segell daurat que els acredita.

En aquesta ocasió el retorn econòmic per a l’economia local no serà inferior a 258.982 € fruit del pressupost d’aquesta campanya que ascendeix a un import de 129.491 euros, a tenor de l’import concedit a l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant per l’Excma. Diputació d’Alacant (Àrea de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius)