Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Festes
  • Casa d’Andalusia ‘Rafael Alberti’ de Sant Joan Celebra la seua Gala de Coronació 2024

Casa d’Andalusia ‘Rafael Alberti’ de Sant Joan Celebra la seua Gala de Coronació 2024

La Casa d’Andalusia ‘Rafael Alberti’ de Sant Joan ha dut a terme la seua esperada Gala de Coronació de Càrrecs 2024, un esdeveniment que congrega el millor de la cultura andalusa en un ambient de festa i germanor. Originalment programada com a part de la seua Setmana Cultural, la gala es va posposar a causa del dol oficial pel tràgic incendi a València, demostrant el compromís de la comunitat andalusa amb la solidaritat i el respecte.

Este dissabte, l’Hotel Complex Sant Joan (Grup PSN) ha sigut l’escenari d’una celebració que ha vibrat al ritme de l’art i el follet andalús. En un acte ple d’emoció i tradició, s’han anunciat els Càrrecs d’Honor 2024, entre els quals destaquen Inés Beltrán Roger com a Reina Major i Manuela Navarro Bustamante en el paper de Reina Infantil, al costat d’altres distingits membres de la comunitat que han sigut reconeguts per la seua dedicació i aportació a l’enriquiment de la cultura andalusa a Sant Joan.

La gala ha sigut engalanada amb les paraules de Rosi Grau, presidenta de la Casa d’Andalusia, i Santiago Román, Alcalde de Sant Joan, els qui han destacat la importància de mantindre vives les tradicions i fomentar la unitat cultural. La música, element indispensable d’esta celebració, va estar a càrrec de Verónica Lozano, l’actuació de la qual ha submergit als assistents en la més pura expressió del folklore andalús.

La designació dels Càrrecs d’Honor no sols reconeix la labor individual dels seus membres, sinó que també simbolitza l’esperit col·lectiu de la Casa d’Andalusia “Rafael Alberti”, una institució que any rere any s’esforça per promoure els valors i la riquesa cultural d’Andalusia a Sant Joan.

La Casa d’Andalusia ‘Rafael Alberti’ continua sent un pilar fonamental en la difusió de la identitat andalusa, oferint un espai de trobada per a aquells que, encara que lluny de la seua terra natal, busquen mantindre viva la seua herència cultural. Este esdeveniment reforça el vincle entre Andalusia i Sant Joan.