Search
Close this search box.

Celebració del Mig Any 2024 a Sant Joan

Sant Joan va celebrar el Mig Any de les Festes del Crist, la Junta de Penyes, en col·laboració amb la Regidoria de Festes i Turisme, va organitzar l’esdeveniment en el recinte de l’antic IES Lloixa, oferint un espai de trobada i celebració per a la comunitat.

Malgrat les variables condicions climàtiques, les penyes participants van mantindre l’esperit festiu, adaptant-se a les circumstàncies per a gaudir d’una jornada de música, gastronomia i convivència. Enguany, l’esdeveniment va destacar no sols per la seua alegria i tradició sinó també pel seu compromís amb la creació d’un entorn segur i respectuós per a tots els assistents.

La implementació d’iniciatives com el “Punt Violeta” reflectix l’esforç per previndre les agressions sexistes i assegurar que la festivitat siga gaudida en un marc de seguretat i respecte. A més, el punt d’informació “Som Salut” va emfatitzar la importància d’un consum responsable, promovent pràctiques conscients entre els participants.

Estes accions demostren l’evolució de les festivitats a Sant Joan cap a la inclusió i la responsabilitat social, mantenint l’essència de les seues tradicions al mateix temps que s’adapten als valors contemporanis de benestar comunitari.

El Mig Any es posiciona com un reflex de l’esperit comunitari de Sant Joan, un preludi del que seran les Festes del Crist.