Search
Close this search box.

EDUCACIÓ AMBIENTAL

Cuentacuentos, horts i excursions a la recerca d’arbres singulars són algunes de les activitats que s’emmarquen en la campanya municipal d’Educació Ambiental 2013 que han iniciat els centres escolars de Sant Joan d’Alacant aquesta setmana.

Els alumnes del col·legi Carmelites van poder gaudir així dels “Contes de basurilla”, narracions d’històries sobre gestió de residus recolzades en marionetes que han estat confeccionades amb deixalles de les escombraries.

Altres activitats que prepara la regidoria de Medi ambient són la recerca d’arbres singulars a través de la web www.arbolesdesantjoan.com per recollir informació sobre els diferents exemplars, a més de la posterior sortida a la recerca d’aquests arbres per localitzar-los als parcs i jardins públics.

Unes iniciatives que es desenvolupen al llarg de tot el curs i en les quals també s’inclou la realització d’activitats amb la bicicleta en les instal·lacions dels centres educatius així com diverses jornades d’intercanvi de llibres, joguines i altres articles.