Search
Close this search box.
vota por mi clia sant joan mayo 2023 (2)

El Consell d’Infància i Adolescència llança la campanya ‘Vota per mi’

El CLIA de Sant Joan porta treballant des de gener amb activitats que li han portat a elaborar un programa electoral de la infància i l’adolescència

‘Vota per mi’ és una iniciativa d’UNICEF, que va realitzar en les eleccions de 2015 amb diferents Consells d’Infància i Adolescència d’Espanya, i que el CLIA de Sant Joan d’Alacant ha adaptat de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Aquesta campanya pretén aprofitar un any marcat per les cites electorals per a, a través d’una acció protagonitzada per xiquets, xiquetes i adolescents, cridar l’atenció sobre el dret a la participació de la infància i adolescència.

L’objectiu d’aquesta campanya és demostrar que, encara que xiquets, xiquetes i adolescents no tenen dret a vot, sí que tenen dret a participar, i a més tenen opinions i propostes útils entorn dels temes que més els afecten, plantejaments que han de ser tinguts en compte pel conjunt de la societat.

Per a això, el CLIA porta treballant des de gener amb diverses activitats que li han portat a elaborar un programa electoral de la infància i l’adolescència, sobre la base de les seues propostes i a les recollides en col·laboració amb els centres d’ensenyament en àrees com a entreteniment, salut, protecció a la infància, educació, igualtat i medi ambient.

VOTA POR MI CLIA SANT JOAN 2023

 

El resultat d’aquest projecte, un conjunt de propostes elaborades per xiquets, xiquetes i adolescents, i presentades en forma de programa electoral que seran difoses en diferents accions, com un vídeo i cartells amb les seues propostes. A més està prevista una reunió amb els partits polítics autèntics als quals presentaran en pròximes dates el programa electoral de la Infància.