Search
Close this search box.
cartel BC 1080x1080_Página_1

Els Bonos Consum Sant Joan suposaran un impacte en les vendes del comerç local de 572.438 euros

Un centenar d’establiments s’han adherit a la campanya, que compta amb una subvenció de la Diputació d’Alacant de 286.219 euros

Sant Joan d’Alacant posa en marxa de nou el Bono Consum, una campanya de suport a les empreses i el comerç local que generarà durant els pròxims dies un impacte en vendes superior al mig milió d’euros. Concretament, l’economia local rebrà una injecció de 572.438 euros, dels quals la meitat, 286.219 euros, els aporta la Diputació d’Alacant, i l’altra part els usuaris de la campanya que podran adquirir productes a meitat de preu mentre el comerciant aconsegueix incrementar les seues vendes gràcies a les ajudes concedides per l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant i la Diputació Provincial.

En aquesta cinquena convocatòria dels Bons Consum, Sant Joan aconsegueix la xifra més alta d’ajudes, ja que es duplica la inversió que la Diputació d’Alacant aporta a cada municipi en funció de la seua població. En concret, l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant ha rebut 286.219 euros de la Diputació d’Alacant, enfront dels 129.000 de campanyes anteriors.

Des de hui, 8 de juny, fins al 9 de juliol la ciutadania podrà fer ús d’aquesta campanya de descomptes en comerços locals mitjançant la qual, el comprador adquireix productes o serveis a meitat de preu. En aquesta edició del Bo Consum participen un centenar de comerç, l’hostaleria i empreses que ofereixen serveis professionals, una xifra que encara pot continuar creixent ja que ho negocis tenen fins al 15 de juny per a adherir-se a la campanya.

Per a l’alcalde de Sant Joan, Santiago Román, aquesta campanya “és una prova de l’èxit de la iniciativa posada en marxa per la Diputació d’Alacant, que amb els Bons Consum està reactivant l’economia local de cada municipi. El teixit comercial de Sant Joan és fonamental per al desenvolupament econòmic del poble, per la qual cosa aquesta ajuda que generarà compres per més de mig milió d’euros, només es pot qualificar de molt positiva”, ha afegit Román.

Des de hui, 8 de juny, fins al 9 de juliol o fins que s’acaben les existències de bons, cada persona, amb el seu DNI, pot descarregar per mitjà de la web www.santjoanbonoconsumo.es una sèrie de bons per valor de 10, 50 o 100 euros, dels quals paga la meitat del seu import. És a dir, si adquireixes un bo de 100 euros, pagues 50 i els altres 50 euros els aporta l’Ajuntament gràcies a la subvenció de la Diputació Provincial. Per a ajudar a reduir la bretxa digital, aquest dijous i demà divendres, 9 de juny, personal de Facpyme atén de manera presencial en el saló de plens de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant, a persones que no puguen adquirir els bons mitjançant eines digitals.

Venta presenecial Bono Consumo 2023 Sant Joan

 

Cada bono serà canviable en una única compra, és a dir, un bo no es pot canviar en dues compres diferents. No obstant això, com a novetat, aquesta vegada sí que es poden sumar bons diferents -amb independència del seu import- per a pagar una mateixa compra en un mateix comerç. Els bons s’adquireixen mitjançant una plataforma en línia, per la qual cosa s’ha d’utilitzar una targeta de pagament.

Cada persona pot adquirir un màxim de bons per valor de 400 euros per cada DNI, dels quals s’abonaran un màxim de 200 euros per part del consumidor i podran canviar-se des del 8 de juny al 9 de juliol, tots dos inclosos, en els comerços i empreses de serveis i hostaleria que s’hagen adherit al programa. No es retornarà l’import dels bons no consumits en el període de vigència de la campanya, ni la diferència entre el preu de compra i el valor del bo.

El Bo Consum Sant Joan el pot adquirir qualsevol persona, siga o no resident en el municipi de Sant Joan d’Alacant. En la pàgina web www.santjoabonoconsumo.es es pot trobar tota la informació, a més del llistat de comerços i empreses adherides a la campanya. La campanya compta amb la col·laboració de Facpyme i l’Associació Comerciants Sant Joan.