Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Sense categoritzar
  • Es realitza la primera reunió per a la confecció de la nova RLT de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant
Manel Giner

Es realitza la primera reunió per a la confecció de la nova RLT de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant

La regidoria de personal de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant, dirigida per Manel Giner, ha organitzat una reunió tècnica entre funcionaris d’alt rang, representants sindicals i l’empresa externa, que serà l’encarregada de la redacció, per a donar a conéixer el procediment pel qual es regirà la confecció del document que definirà la Relació de Llocs de treball per als pròxims anys, així com les modificacions posteriors després de la seua aprovació.

En aquesta reunió s’han aclarit els punts procedimentals i s’han donat les instruccions per a la constitució de la Comissió de Valoració de llocs, que serà l’encarregada d’elevar a la taula general de negociació una proposta assumida per l’equip de govern. En la taula general de negociació, aquesta proposta serà monetitzada i sotmesa a debat. La regidoria ha donat un termini màxim d’execució de 6 mesos des d’aquest mateix dia.

Tot això respon a unes necessitats detectades per l’àrea de personal que després de 13 anys seran ateses per l’actual equip de govern, que ha posat els mitjans per a millorar l’eficiència i definició de les funcions del personal municipal. Des de l’àrea de personal s’ha apel·lat al treball constructiu en positiu i s’ha remarcat l’oportunitat que el govern posa a la disposició de la plantilla per a establir l’entorn racional en la valoració dels llocs de treball i la seua posterior traducció en salaris, sempre dins dels límits de l’Administració.