Search
Close this search box.
GALERIA

Esports amplia les escoles esportives dues quinzenes sense cost per als alumnes

El nou calendari estableix el començament la segona quinzena de setembre i la clausura la segona quinzena de juny.

 

El nou plec de les Escoles Esportives Municipals, aprovat avui per la Junta de Govern, modificarà el seu calendari que en l’actualitat comprèn des de l’1 d’octubre fins al 31 de maig. D’aquesta manera, la proposta realitzada pel regidor d’Esports, Santiago Román, suposarà el començament de les activitats esportives la segona quinzena de setembre, en comptes de l’1 d’octubre, i la seua finalització serà el 15 de juny, fins ara el 31 de maig.

 

Román ha assenyalat que amb aquesta mesura l’horari esportiu dels alumnes s’acomoda molt més al seu horari escolar i per tant, també a l’horari familiar. Les famílies han rebut positivament aquesta modificació atès que permetrà als seus fills seguir compatibilitzant aquestes activitats amb l’escolar ja que fins ara “els primers a voler seguir fent esport en el Poliesportiu eren els nostres fills i es veien obligats a romandre a casa tant al juny, com al setembre atès que les Escoles Esportives no començaven fins a octubre”.

 

Així mateix, Santiago Román va informar que l’ampliació d’un mes més, de vuit a nou mesos, del calendari esportiu no suposarà un increment del cost de la taxa per als pares, ja que no modificarem l’ordenança de preus de les Escoles i serà l’empresa que s’adjudique la nova licitació la que assumisca aquesta despesa i no les famílies de Sant Joan.