Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Festes
  • II Romeria al Santuari de la Santa Faç amb la Santa Dona Verónica 2024

II Romeria al Santuari de la Santa Faç amb la Santa Dona Verónica 2024

En un gest de fe i tradició, Sant Joan d’Alacant es prepara per a celebrar per segon any consecutiu la Romeria al Santuari de la Santa Faç este dimecres, 10 d’abril. La Parròquia Sant Joan Baptista i la Confraria Santa Dona Verónica, emprendrà una peregrinació que promet ser una trobada plena de música i festa.

La imatge de la Santa Dona Verónica, símbol de devoció i recolliment, serà traslladada des de la Parròquia Sant Joan Baptista a les 19.45 hores, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan, esta romeria es presenta com una oportunitat per a de manera col·lectiva, compartir este acte, sumant a confrares, festers, romers i veïns en un mateix sentir.

Esta convocatòria oberta convida a tots els membres de la comunitat i visitants a sumar-se a esta significativa marxa que no sols simbolitza la fe i la devoció cap a la Santa Faç, sinó que també destaca per ser un moment d’unió i celebració per a tots els participants.

La II Romeria al Santuari de la Santa Faç és una manifestació de la riquesa, on l’herència religiosa s’entrellaça amb l’entusiasme dels seus habitants per mantindre vives les seues tradicions.