Search
Close this search box.
jubilacion_capataz_jose_luis_lledo_03

Jubilació del capatàs de la Brigada Municipal de Vies, José Luis Lledó

Un acte d’agraïment i reconeixement a la seua trajectòria professional en què van assistir l’alcalde, Jaime Alberro junt amb la resta de regidors i per descomptat companys, familiars i amics. L’alcalde li va dirigir unes paraules igual que el regidor de l’àrea, Sergio Agueitos i el cap del servici Carmen Herrero. En reconeixement a la seua dedicació i treball, Jaime Albero li va fer entrega d’un diploma en nom seu i en nom de tota la corporació municipal, li va imposar la insígnia de plata de l’Ajuntament i va voler que fóra el primer funcionari a firmar en el Llibre d’Honor o Llibre d’Or de la localitat, llibre en què deixen el seu segell cada una de les personalitats, polítics i la resta de càrrecs públics que passen per Sant Joan.

Per a acabar l’acte els companys li van fer entrega de diversos regals, entre ells un rellotge perquè no oblide el temps, l’hora ni on està en cada moment i sobretot perquè recorde esta gran família que despedix amb un fins després.

Jose Luis, el nostre capatàs fins a la data, ens va delectar amb unes emotives paraules, en les que assegura ser "no més que un fins després per a dedicar-se sense horaris al que més li agrada". Després de l’acte va preparar un magnífic vi d’honor per a tots els assistents.