Search
Close this search box.
GRUA MUNICIPAL DE SANT JOAN D'ALACANT

LA GRUA MUNICIPAL TORNA A ENTRAR EN SERVEI A SANT JOAN

LA GRUA MUNICIPAL TORNA A ENTRAR EN SERVEI A SANT JOAN

 

El divendres dia 10 de Gener Sant Joan va començar a tindre grua Municipal. Per un cost de 139.999 €, sent l’empresa Grues Alacant l’adjudicatària.

L’altra oferta de la UTE CLEOS I VECTORS va ser de 155.440 €.

El contracte es va licitar per un total de 160.000 €/any pel que la rebaixa de la licitació ascendeix a 20.000 euros.

Segons el Regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat Pablo Celdrán,

El contracte s’adapta a la nova Llei Europea de fa 2 anys i que estableix la necessitat de regular i garantir l’estabilitat laboral dels serveis contractats per l’ajuntament. El cost d’un treballador està entre 27 i 30 mil euros ja que el Ajt. exigeix experiència en el sector.

La grua és necessària per al correcte trànsit i seguretat dels ciutadans i és un servei de 365 dies a l’any les 24 hores.

Disposarem d’un horari Presencial de 8 a 14 i de 16 a 22 i a Requeriment les altres 12 hores.

Després de la finalització del servei compartit, es va realitzar una licitació de 110.000 iva inclòs que es va quedar deserta i per la qual estem sense grua municipal des de fa 1 any , per la qual cosa podem afirmar que el preu de la grua s’adapta perfectament no sols a la realitat del mercat sinó també a les necessitats del municipi de Sant Joan”

 

EXPLICACIÓ COST GRUA

Presencial 258 dies laborals. Són 3 treballadors a 1836 hores cadascun.

Ja que la divisió ix a 2’3 treballadors

Descomptant festius i vacances.

En salaris ix a 81.000 euros a això se li suma amortització grua mes rodes segur, etc….  ix un total aproximat de 145.000 euros /any

A això se li sumària el requeriment que el servei ha de ser atés en menys de 20 minutos (si quantifiquem aqueix servei exclusiu en ser menor d’1 hora), aqueix servei hi ha q afegir-li els costos laborals d’aqueix servei de requeriment.