Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Festes
  • La Muestra de Folklore de las Festes de Sant Antoni en Sant Joan d´Alacant

La Muestra de Folklore de las Festes de Sant Antoni en Sant Joan d´Alacant

La Colla Els Amuntegats ha dut a terme l’octava edició de la Mostra de Folklore en el marc de les Festes de Sant Antoni. Este esdeveniment, que s’ha convertit en un pilar de les celebracions anuals, ha reunit entitats festeres locals juntament amb destacades actuacions de Muixeranga, balls, falconeria, i les acolorides esquadres de Moros i Cristians, tot això acompanyat de música que ha omplit d’alegria i energia als assistents.

La mostra de Folklore, ha oferit un espai perquè santjoaners i visitants experimenten de prop la riquesa de la cultura local, a través d’activitats que ressalten el llegat i les tradicions que definixen a esta festivitat. Amb un sol que va acompanyar l’esdeveniment, la jornada es va convertir en un espectacle memorable per a tots els presents.

Les Festes de Sant Antoni són conegudes per la seua capacitat d’unir a la comunitat entorn de la celebració del seu patrimoni cultural, i esta edició de la Mostra de Folklore no ha sigut l’excepció. A través de la música, el ball, i l’expressió cultural, l’esdeveniment d’enguany ha subratllat una vegada més la importància d’estes tradicions, no sols com una forma d’entreteniment, sinó com un mitjà vital per a la transmissió de valors i la identitat col·lectiva.

Amb l’èxit de la VIII Mostra de Folklore, s’anticipa amb entusiasme la continuació d’esta tradició durant els pròxims anys, assegurant que l’esperit de les Festes de Sant Antoni continue inspirant i unint a les generacions actuals i futures.