Search
Close this search box.
Image (3)

La Regidoria d’Obres inverteix més de 200.000 euros en la renovació de voreres i calçades

Els treballs es realitzaran en una dotzena de carrers i avingudes durant els dos pròxims mesos

L’edil José Luis Olcina assegura que “complim amb el nostre compromís per a adequar el nostre paisatge

 

La Regidoria d’Obres i Manteniment, dirigida per José Luis Olcina, invertirà més de 200.000 euros en la renovació de voreres i calçades, que es desenvoluparan durant els pròxims dos mesos. “Complim amb el nostre compromís de reformar i adequar el nostre paisatge urbà”, assegura l’edil, “amb un ambiciós pla que garantirà tant en l’estètica dels carrers com en la seua seguretat i accessibilitat”.

El responsable d’Obres ha signat aquest dimarts l’acta de replanteig dels treballs amb el representant de la mercantil adjudicatària, Mediterrani d’Obres i Asfalts SL, per la qual cosa els treballs començaran de manera immediata. “Començarem pel carrer del *Mercat i continuarem durant juny i juliol per algunes dels principals carrers de Sant Joan”, explica Olcina.

La primera fase de renovació de calçades inclourà el ja citat carrer del Mercat i l’avinguda de Benidorm durant el present mes de juny. Continuarà al juliol als carrers Doctor Jiménez Díaz i 8 de Març, segons el projecte municipal. “D’aquesta manera, esperem tindre acabades ja a principis d’agost tots els carrers”, insisteix l’edil d’Obres i Manteniment. Des de la Regidoria demanen disculpes a la ciutadania per les possibles molèsties i comprensió. “Esperem que els inconvenients siguen mínims”, declara.

Els treballs d’asfaltat es realitzaran del 9 al 21 de juny i comprenen els següents carrers: Pintor Miró, Pintor Goya, Climont, Pintor Velázquez, L’Era, Pintor M. Baeza, Mercat i El Vent. “Executarem aquestes obres tan necessàries en el mínim temps imprescindible i a consciència perquè el resultat final elimine els problemes detectats i que ens han fet arribar els veïns”, assegura Olcina.