Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Sense categoritzar
  • L’AJUNTAMENT DE SANT JOAN REVISARÀ L’ESTAT DELS ARBRES DE L’AVINGUDA DIAGONAL DESPRÉS DE LA CAIGUDA D’UN D’ELLS.
WhatsApp Image 2020-01-21 at 12

L’AJUNTAMENT DE SANT JOAN REVISARÀ L’ESTAT DELS ARBRES DE L’AVINGUDA DIAGONAL DESPRÉS DE LA CAIGUDA D’UN D’ELLS.

En el dia de hui, un arbre situat en l’Avinguda Diagonal ha caigut sobre la via pública, després de ser derrocat per un camió de repartiment.

 

Les regidories de Parcs i jardins i Seguretat Ciutadana, s’han desplaçat a la zona per a comprovar els danys causats, els quals només han sigut materials sobre senyalística vertical i llums de festes. Totes dues regidories han mantingut a continuació una reunió amb tècnics municipals per a valorar la situació de l’arbratge de la zona.

 

Fruit d’aqueixa reunió es procedirà a sol·licitar un informe a l’empresa concessionària del servei de Poda i Manteniment sobre l’estat de l’arbre caigut, així com de l’estat dels restants arbres de l’avinguda. La fi de l’informe és comprovar en quin estat es troba l’arbratge i conéixer les causes que han propiciat la caiguda, i així poder actuar en conseqüència i garantir la seguretat dels veïns.

 

L’arbre caigut era de l’espècie Bagüinia, per la qual cosa l’Ajuntament realitzarà igualment un estudi de l’estat de tots els arbres d’aquesta espècie que es troben en vies públiques del terme municipal, per a comprovar el seu estat i garantir la seguretat dels vianants.