Search
Close this search box.
Pistas IES Lloixa Sant Joan

L’Ajuntament obri les pistes esportives de l’antic IES Lloixa després de la seua adequació

L’àrea de Manteniment i Medi Ambient de l’Ajuntament segueix amb les labors d’adequació de l’antic IES Lloixa després d’aconseguir que fora de titularitat municipal setembre passat gràcies a les gestions realitzades des del 2015. De manera immediata es van iniciar les feines de rehabilitació de la zona, habilitant l’aparcament del centre, reposant la il·luminació, netejant la parcel·la i part de l’interior i reforçant els tapiats per a garantir la seguretat de l’immoble.

Les accions que s’han dut a terme inclouen el marcat i pintat de les pistes de futbol i bàsquet, la col·locació de cistelles i porteries, i la creació d’una pista de Boccia, esport adaptat per al qual es crea la primera pista en un espai públic per tal de promoure l’accés universal a la pràctica esportiva. La part davantera de l’edifici ja compta amb il·luminació gràcies a la instal·lació de focus solars. Durant els pròxims dies, també s’instal·laran aquests focus per il·luminar la part darrera.

Juntament amb l’obertura de l’aparcament per ús públic, també s’ha procedit a incorporar taules de pícnic a la zona de la pinada de l’institut, convertint-se en un àrea més dins la Xarxa d’Espais d’Oci de Sant Joan d’Alacant, de la qual són part també La Coix I, Pinitos i Calvari. Aquestes accions també van ser acompanyades per labors de desbrossament en l’explanada frontal, tapiat i neteja de l’interior de l’edifici.

El següent pas és posar en funcionament un espai de 700m2 en la planta baixa de l’edifici que compren l’antiga cafeteria, el gimnàs, la sala de professors, els vestuaris que es convertiran en sala polivalent i els lavabos de la zona de professors, reforma valorada pels tècnics municipals en uns 80.000€.