Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Sense categoritzar
  • L’ECOPARC MÒBIL DEL CONSORCI TERRA ESTARÀ SITUAT EN LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ DIVENDRES QUE VE 4 AMB LA FINALITAT DE FACILITAR Als VEÏNS EL RECICLATGE DE RESIDUS.
SANT JOAN - CONSTITUCIÓN (2)

L’ECOPARC MÒBIL DEL CONSORCI TERRA ESTARÀ SITUAT EN LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ DIVENDRES QUE VE 4 AMB LA FINALITAT DE FACILITAR Als VEÏNS EL RECICLATGE DE RESIDUS.

Divendres que ve 4 de Març, Sant Joan comptarà de nou amb una instal·lació itinerant que se situarà en la Plaça d’Espanya i estarà a la disposició de tots els ciutadans de 9h a 13´30h.

L’ecoparc mòbil va reprendre la seua activitat divendres passat 18 de febrer, dins d’una nova campanya que es prolongarà fins al mes de maig. Enguany i després de la bona acceptació del passat aquesta instal·lació itinerant alternarà les mateixes dues ubicacions, de tal manera que en la Plaça d’Espanya va donar principi divendres passat, i serà allí el 25 de març i el 22 d’abril, de la mateixa manera estarà situat en la Plaça de la Constitució aquest divendres 4 de març, i els pròxims 1 d’abril i 13 de maig.

Aquesta instal·lació consisteix en un remolc que permetrà als veïns i veïnes de Sant Joan depositar més de 40 tipus de residus que per les seues característiques no es poden depositar en els contenidors situats en les diferents àrees d’aportació situades al llarg del municipi, residus com ara piles, bateries, telèfons mòbils, tubs fluorescents, bombetes cintes de vídeo, càpsules de café, aparells electrònics, radiografies, medicaments, bateries, joguets, residus tèxtils, etc.

La finalitat de l’Ecoparc Mòbil és facilitar i fomentar entre els veïns la recollida selectiva facilitant el reciclatge i/o l’eliminació segura de residus en ell, evitant abocaments incontrolats, reduint el volum de fem que acaba en un abocador, estalviant matèries primeres i energia en reciclar i ajudant al tractament adequat de tots els residus afavorint l’economia circular i la protecció del medi ambient.

La regidora de Neteja i Gestió de Residus ressalta que “és important fer ús d’aquesta instal·lació ja que en ella podem depositar diferents tipus de residus que es poden reciclar i evitar que vagen a parar a l’abocador; de la mateixa manera com a consistori és el nostre deure facilitar als veïns que puguen reciclar els residus posant a la seua disposició els mitjans i instal·lacions necessàries”