Search
Close this search box.
WhatsApp-Image-2021-05-12-at-1

MANTENIMENT I OBRES MILLORA CENT PLACES D’APARCAMENT PÚBLIC EN BENIMAGRELL I COMTAT DE FABRAQUER

El Ayuntamiento acondiciona dos solares hasta ahora para dotar de mayor accesibilidad al municipio y evitar el colapso de tráfico en el casco urbano.

 

La Regidoria d’Obres i Manteniment, dirigida pel regidor José Luis Olcina, ha millorat més d’un centenar de places d’aparcament públic en dos solars de Benimagrell i la partida de Comtat de Fabraquer, la qual cosa permetrà una major accessibilitat a aquests dos nuclis. “Aquestes obres per a condicionar les places d’estacionament es realitzen amb una doble finalitat: permetre que siga més senzill arribar a totes les parts de Sant Joan i evitar que el centre urbà es col·lapse de vehicles”, assegura Olcina.

L’elecció d’aquestes parcel·les és estratègica, ja que el condicionament de Benimagrell alleuja també la pressió d’estacionament a l’Hospital Clínic, la UMH i als propis residents del carrer, mentre que la millora de les places de Comtat de Fabraquer dota a la zona nord d’una major capacitat d’absorció de vehicles amb destinació al centre.

 

“La Rambla i limítrofs estan molt saturats de trànsit”, admet el regidor, “per la qual cosa aquests estacionaments, ara mes accessibles, evitaran moltes arribades de cotxes, que directament s’estacionaran allà i els seus passatgers arribaran al centre a peu”. D’aquesta manera, entén, “la Rambla mantindrà la seua activitat diària amb una menor càrrega, així com fem més accessibles altres punts de la localitat”.

 

Una empresa externa contractada per Obres i Manteniment s’ha encarregat del condicionament de dos solars de titularitat municipal fins ara en males condicions. Els treballs han consistit en la neteja d’aquestes parcel·les, compactació del sòl i del nou ferm, a més d’instal·lar nova senyalització i accessos. Els treballs han durat a penes un mes, la qual cosa ha permés que s’avancen els terminis prevists.

 

“Som conscients dels greus problemes d’estacionament que existeix a Sant Joan i des de la Regidoria d’Obres i Manteniment usem tots els nostres recursos perquè el nostre municipi siga accessible des de tots els punts de vista, també per als conductors, a més de per als vianants amb l’arranjament de voreres”, insisteix Olcina.